Als u contact met ons heeft opgenomen, komen wij altijd bij u langs om de ruimte en situatie te bekijken. Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën. Als u zelf geen idee heeft, dan kunnen wij voor u een voorstel maken. U ontvangt vervolgens van ons een ontwerp op maat om een duidelijk beeld te geven van het gewenste eindresultaat.

Naar aanleiding van het gesprek en/of een eventuele tekening maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Wij zetten uw wensen en ideeën om naar een passend en betaalbaar resultaat. Als de offerte akkoord is bespreken we met u de planning van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw unieke product of interieur.

Werkwijze

  1. Inventarisatie / kennismaking (vrijblijvend)
  2. Prijsindicatie (vrijblijvend)
  3. Schetsontwerp tot een definitief ontwerp (let op! hier rekenen wij een kleine vergoeding voor. Tarieven variëren per project van €75,- tot €250,- inclusief btw. Grote projecten op aanvraag)
  4. Offerte op basis van het ontwerp (let op! i.v.m. stijgende materiaalprijzen kunnen wij deze niet lang vast houden in deze tijd)
  5. Bij akkoord gaan wij zo snel mogelijk actie ondernemen zodat wij materiaal kunnen bestellen
  6. Strak inmeten en definitieve materiaalkeuze
  7. Bestellen/inkopen materiaal (dit slaan wij voor u op in ons magazijn)
  8. Productie in onze moderne werkplaats
  9. Uitvoeren werkzaamheden bij u op locatie
  10. Oplevering

 

Neem vrijblijvend contact met ons op